Veteraanit

Metalli Kakskasin veteraanijaosto jatkaa aktiivitoiminnan jälkeistä aikaa, järjestämällä lähinnä eläkeläisjäsenille ja heidän puolisoilleen kurssitoimintaa ja virkistysmatkoja.

Jaoston toiminta on aktiivista ja perustuu yhteisesti laadittuun vuosittaiseen toimintasuunnitelmaan. Jaosto kokoontuu yhteisiin kokouksiin pääsääntöisesti jokaisen kuukauden toisena maanantaina klo 13.00 Takomossa, Hietasaarenkatu 11. Kokouksista ilmoitetaan myös kokousta edeltävän torstain Pohjalaisen järjestöpalstalla. Kokouksiin osallistuu keskimäärin 25- 30 jäsentä.

Veteraanit– – Tankkarin majakalla kesällä 2009

Kurssitoimintamme asioita ovat eläkeasiat, perintöasiat, lainsäädäntömuutokset ja tietysti Metalliliiton toiminta. Lisäksi jäsenet osallistuvat Metalliliiton järjestämiin veteraanilomiin ja kurssitoimintaan.

Jaoston järjestämä päämatka sijoittuu yleensä toukokuuhun ja suuntautuu ulkomaille, joko lentäen tai täydenpalvelun turistibussilla matkustaen. Lisäksi järjestämme päivämatkoja, kotimaan kylpylämatkoja ja syysristeilyn. Tallinnan matka on yleensä marraskuussa. Matkojen määrä ja kohteet päätetään kuukausikokouksissa, elikkä minne löytyy lähtijöitä. Osaston omistamassa Rautakourassa käymme talkoissa ja virkistäytymässä ryhmänä ja tietysti perhekohtaisesti. Veteraanijaosto toimii ammattiosaston alaisuudessa ja saa toimintatukea ammattiosastolta, toimintatuen käytöstä eri matkakohteisiin päätetään yhteisesti kuukausikokouksissa. Toimintavuosi huipentuu marras- joulukuun vaihteessa pikku- joulujuhlaan, jonka osallistujamäärässä lähestymme 100 osallistujan rajaa. Toivotamme kaikki uudet eläkeläiset tervetulleiksi kokouksiimme ja sitä kautta myös aktiiviseen toimintaan.

Parnussa– –Veteraanit

Lisätietoja toiminnastamme antavat:

Kyösti Sirviö
puh. 040 0897418